maanantai 3. syyskuuta 2012

Viimeinen viikonloppu.

Huh, mikä viikonloppu! Ei siksi, että oltaisiin tehty vaikka mitä ja juostu pää kolmantena jalkana joka paikkaan... oikeastaan aivan päin vastoin. En kuitenkaan mene sen kummemmin yksityiskohtiin, sillä yksityiskohtia ei oikeastaan ole. Ollaan kyllä ajeltu pitkin ja poikin ja olen tullut siihen lopputulokseen, että St. Paul olisi mahtava paikka asua. Miten tänne voisi muuttaa?

Meidän lähtö kuitenkin lähenee. Ylihuomenna pitäisi taas matkustaa miljoona tuntia. Tällä kertaa meillä on muistaakseni vähän hienommat koneet, joten matkan pitäisi olla ihan ok. Saa nähdä. Mulla on myös kolme kirjaa mukana.

Nyt pitäisi yrittää miettiä onko kaikki tuliaiset ostettu ja mahtuisiko laukkuun vielä pari sipsipussia ja jos mahtuu, kannattaako niitä edes ostaa. Nyt alkaakin olla viimeiset hetket ostaa yhtään mitään. Jos SINÄ kaipaat jotain Ameriikasta niin ilmottelepa niin sehän voi olla, että saatamma jopa tuoda sen mukanamme.

Tänään näen vielä kerran Rachelia ja huomenna mennään vielä kerran Katien kouluun. Ehkä käydään vielä kerran Taco Bellissä. Sitten rukoillaan että 23 kg ei tule liian nopeasti täyteen.

Toivottavasti Suomessa ja Oulussa ei ole liian kylmä. Ollaan kolme viikkoa oltu joka päivä lähempänä kolmeakymmentä astetta kuin kahtakymmentä, joten vähän voi tulla vilu. Mutta jospa vielä tämän ja huomisen ollaan LOMALLA.

Nyt menen herättämään Annan ja Katien. Mulla on nimittäin nälkä.

- Paula

1 kommentti:

  1. Tuo Paula vain itsesi, minulla on jo ikävä. Olen aivan yksin koko Suomen maalla. :D

    Jenni

    P.S. Jos sulla on matkalaukussa sellainen vinkkupullon mentävä kolo, niin ei kai sitä sovi jättää täyttämättä.

    VastaaPoista