sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Mulla kauas menolippu on


Kun noin vuosi sitten saavuimme kotiin Annan ensimmäiseltä Amerikan matkalta, mieleen juolahti ajatus - miksi lähetellä ulkomailta sähköpostiviestejä moneen eri osoitteeseen, kertoen samat asiat sukulaisille ja ystäville aina uudestaan ja uudestaan, kun olisimme voineet perustaa matkaa varta vasten tehdyn blogin? Nykyään on helppo olettaa kaikkien olevan Facebookissa, jossa muutamalla sanalla voi silloin tällöin kertoa kuulumisia myös matkan päältä. Valveutunut ystävä- ja sukulaispiirimme on kuitenkin osaltaan jättänyt sosiaalisen median tietoisesti taakseen, joten tässä sitä nyt ollaan. Blogin perustaminen edessä, matkaliput jo takataskussa.

En lupaa, että blogia tullaan päivittämään säännöllisesti. Voi olla, että unohdamme sen ensimmäisen matkaväsymyksen iskiessä. Voi myös olla, että pitkinä, tylsinä iltoina päivityksiä satelee enemmän kuin riittämiin. Blogin tekeminen oli alkujaan minun (Paulan) idea, mutta toivottavasti Annakin innostuu välillä kertomaan omia ajatuksiaan. Luvassa on joka tapauksessa luultavasti paljon valitusta, yksityiskohtaisia kertomuksia päivän tapahtumista, kenties kuvia ja paljon ruokakertomuksia. Ehkä jopa vinkkejä muille Minnesotaan matkustaville. Ehkä ei.

Kommentteja saa ja pitää jättää. Varsinkin kahden kuukauden päästä, kun olemme valtameren tuolla puolen, on varmasti kiva kuulla myös Suomen pään kuulumisia, ettei ikävä pääse yllättämään. (Sillä vaikka matkustaminen on elämän suola ja ehkä maailman hauskinta puuhaa, jossain vaiheessa aina iskee Suomi-ikävä.) Jo nyt voi ehdottaa, mitä tältä matkablogilta haluaisitte kuulla.

Nyt siirryn hellimään kissoja ja syömään juhannusviikonlopun viimeisetkin makkarat.


7 viikkoa ja 3 päivää!


- Paula (ja Anna ja Paroni)

6 kommenttia:

  1. Juhuu! Siistii ja kainolla muistelen omaa Ämeriikkä-aikaani, joka oli vain kaksi viikkoa pitkä :(((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mekään tälläkään kertaa liian pitkäksi aikaa päästä lähtemään. Mutta ehkä tämmöisen blogin pitäminen paikan päältä jättää muistoihin senkin ajan vielä paremmin!

      - Paula

      Poista
  2. Kiva, kun päästään kuulemaan teidän reissusta ihan livenä!
    Tervehdys myös täältä lätäkön toiselta puolelta. Nyt on Nettakin käynyt kastumassa Maid of the Mistillä Niagaran putouksilla, shoppailemassa Galleria Mallilla (mun lempparipaikka) ja ihailemassa Waterfrontia Buffalossa, istunut BBQ:lla ja tutustunut Amish-ihmisiin, kahlannut läpi Targetin ja Wegman'sin.
    Perjantai meni taas rajan tällä puolen Torontossa, eilen oltiin Lake Huronilla kokeilemassa tubingia ja kneeboardingia, tänään käytiin shoppailemassa vähän First Nations-kamaa.
    Joko matkakuume pääsi taas nousuun? :)
    Tommi pälpättää jo täyttä päätä englantia, kun on saanut hengailla serkkujensa kanssa täällä omin päin, mut nyt me tultiin häiritsemään häntä hetkeksi.
    Hauskaa kesää teille molemmille ja mahtimatkaa ja terkkuja Katielle!
    Terv. Täti ja serkut Kanadanmaalta ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paulalla ainaki lähti matkakuume jo kiitoon näitä lukiessa. Mulle tuli kauhee travel envy vaan, mut Targetin mainittuasi kyllä vähän jo polttelee täälläkin. Pitäsköhän Netan tai sun pitää tätä blogia mieluummin ku teille tapahtuu noin paljon.. :D
      Sanotaan terkkuja ja Tommille tsemppiä täältä päästä!
      -Anna, joka haluu kans nähdä Amisheja

      Poista